Slovenija
32 ogledov

Vroče s Hrvaško

Vstopnice za tekmo bodo v prodaji od začetka avgusta, predvidena cena pa bo 20 e Žurnal24 main
V Ljudskem vrtu bosta 20. avgusta zaigrali slovenska in hrvaška nogometna reprezentanca. Tekma sodi v kategorijo najvišjega varnostnega rizika, zato se nanjo že pospešeno pripravljajo.
"Mariborčani in vsi željni nogometa bodo lahko septembra priča prvi kvalifikacijski prvenstveni tekmi s Slovaško, oktobra pa še s Severno Irsko," je povedal Rudi Zavrl, predsednik Nogometne zveze Slovenije.
Župan Franc Kangler, predsednik NK Maribor Drago Cotar in Rudi Zavrl pa zaradi nedavnih izgredov navijačev zagotavljajo varnost, saj bo šlo za tekmo visokega tveganja. Predvsem pa je mariborski župan prepričan, da izgredov ne bo, saj se je po zadnjem izgredu sestal s tremi predstavniki viol, ki mu to zagotavljajo. Po županovem mnenju sicer ni pomembno kako, ampak je pomembneje, da so seznanjeni z nekaterimi njegovimi pogledi: "Tudi tokrat bo med navijači sedel podžupan Peče. Tako se bomo prepričali, da niso navijači viol tisti, ki povzročajo pretepe, ampak so to posamezniki in skupine, ki se izdajajo za predstavnike viol, a to niso."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.