Slovenija
22387 ogledov

Vročinski val je tu, to je zadnja napoved glede temperatur

vročina temperatura sonce pripeka
Današnje temperature do 35 stopinj Celzija.

Vremenoslovci na Arsu za danes napovedujejo temperature od 30 do 35 stopinj Celzija ob sončnem vremenu, proti večeru lahko predvsem na severu nastane kakšna vročinska nevihta. 

Tudi jutri bo pretežno jasno, najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, ob morju okoli 22, najvišje dnevne od 31 do 35 stopinj.

V sredo se bo nadaljevalo vroče poletno vreme, zapihal bo jugozahodni veter. Zvečer bodo krajevne vročinske nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami, napovedujejo na Arsu.

Napoved od 13. do 18. julija

V četrtek ali noči na petek nas bo prešla vremenska fronta in prinesla kratkotrajno osvežitev. V nadaljevanju obdobja bomo v območju visokega zračnega tlaka, k nam bo pritekal postopno vse toplejši zrak, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo v četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo plohe in nevihte, ki se bodo verjetno nadaljevale v noč na petek. V petek se bo zjasnilo in do konca obdobja bo prevladovalo sončno vreme. 

V petek vročine ne bo, od sobote naprej pa bo iz dneva v dan bolj vroče. V nedeljo, ponedeljek in torek bodo najvišje dnevne temperature okoli 35 stopinj.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 06:55 11.julij 2023.

    prva liga

  • Avatar MuškaKokoš
    MuškaKokoš 10:54 10.julij 2023.

    Vreme je idealno za dopustovanje in turizem nasploh