Slovenija
21 ogledov

Vse je obstalo zaradi tenorista

Zaradi koncerta se je promet v okolici Stožic ustavil. (Foto: Benjamin Kovač) Žurnal24 main
Stožice. Pred koncertom Carrerasa zastoji.

Promet na severni obvoznici in tomačevskem krožišču je včeraj pred koncertom Joseja Carrerasa v Stožicah povsem zastal. Glede na to, da dvorana ni bila razprodana, je vprašanje, kaj se bo zgodilo v petek, ko slovenska nogometna reprezentanca igra s Ferskimi otoki.

Pred in po tekmi bo do stadiona v Stožicah vozilo pet dodatnih avtobusov, je povedal Peter Horvat z Ljubljanskega potniškega prometa. Če bo treba, bodo avtobuse dodali, zadnje vožnje pa bodo po koncu tekme, čeprav sicer vozijo le do 22.30.

Zaradi pričakovanega povečanega prometa so na Nogometni zvezi Slovenije pripravili seznam parkirišč v okolici stadiona, kjer bodo obiskovalci lahko pustili avtomobile. To so dve parkirišči na Kranjčevi ulici, tri ob Žalah, slepi krak Tomačevske ceste, parkirišče na Gospodarskem razstavišču in za Bežigradom ob Dunajski cesti. Na omenjenih lokacijah je dobrih 1.600 parkirnih prostorov, največ na Gospodarskem razstavišču, večinoma pa so plačljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.