Slovenija
13 ogledov

Vse pripravljeno za beli cirkus

Zlata lisica arhiv zlate lisice
Zlata lisica. Pod Pohorje z brezplačnim avtobusom. Pričakujejo več kot 20 tisoč obiskovalcev.

"Tekmi bosta skoraj stoodstotno. Proga je odlično pripravljena," je pojasnil Uroš Mencinger, tiskovni predstavnik Zlate lisice.

Smučarska karavana se bo preselila pod Pohorje že danes, ko bodo v Maribor prišle prve ekipe smučark. Organizatorji v navijaški areni na snežnem stadionu predvsem zaradi odličnih rezultatov Tine Maze pričakujejo več kot 20 tisoč navijačev. Cene vstopnic so po štiri evre za odrasle in po dva za otroke, za sedečo tribuno pa je treba odšteti 60 evrov.

"Ker bo gneča velika, Mariborčanom svetujemo, da se pod Pohorje odpravijo z javnim prevozom. Avtobusni promet bo okrepljen in brezplačen. Promet bo sicer organiziran enosmerno krožno," je dodal Mencinger.

Parkirišča bodo organizirana tudi pri mariborski kadetnici, od koder bodo vozili avtobusi. Zlata lisica se bo začela v petek popoldne, ko bo na Trgu Leona Štuklja žrebanje startnih številk za sobotni veleslalom, od 17. ure pa bo koncert skupine Soul Fingers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.