Slovenija
23 ogledov

Všečkala in delila, pa nikoli ne boš nič dobila!

Facebook Ikea nagradna igra Varni na internetu
Po Facebooku znova zaokrožila lažna nagradna igra, ki so ji očitno nasedli predvsem tisti, ki komaj čakajo Ikeo v Ljubljani.

Čeprav posel še niti ni sklenjen in če bo sklenjen, bodo Ikeine trgovine lahko zaživele najprej v dveh letih, pa se je na Facebooku že pojavila lažna nagradna igra, ki za všečke in delitev strani obljublja nagradni bon v vrednosti 100 evrov.

"Mi pa opozarjamo: preteklo bo še veliko vode, preden bo podjetje IKEA odprlo trgovino pri nas. In če ste všečkali in komentirali objavo: da, spet ste nasedli prevari na FB!" opozarjajo na Zvezi potrošnikov Slovenije.

Uporabnikov ne izuči

V zadnjem času se je pojavila že vrsta takih lažnih iger, pa še vedno ogromno ljudi naseda – omenjeno Facebook stran Ikea Slovenija je v manj kot 48 urah všečkalo več kot štiri tisoč ljudi.

"Namen takšnih akcij je zgolj pridobiti v zelo kratkem času veliko število novih fanov, obljubljene nagrade pa nikoli ne podelijo," pravijo pri Varni na internetu.

Ne preverijo, ali so navedena pravila in pogoji sodelovanja, ali je naveden organizator oz. podjetja, ki stoji za nagradno igro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.