Slovenija
51 ogledov

Vsi otroci so prišli v vrtec

Streljanje v vrtcu na Rodici Anže Petkovšek
V domžalskem vrtcu Ostržek Rodica danes vzgojni proces poteka normalno.

Otroci so prišli v vrtec, saj so bili starši z družinsko tragedijo seznanjeni že v sredo in danes niso imeli več skrbi, je za STA pojasnila pomočnica ravnateljice vrtca Vilma Hrovat.

Pred omenjenim vrtcem je namreč v sredo okoli 13. ure 57-letni moški ustrelil svojo 38-letno ženo, zaposleno kot kuharico v vrtcu, nato pa sodil še sebi. Otroci tragediji niso bili priča, večina je takrat spala. Kot je danes povedala pomočnica ravnateljice, so tudi poskrbeli, da otroci za dogodek niti niso izvedeli.

Po do sedaj znanih podatkih policije je šlo za zakonca v ločitvenem postopku. Motiv za tragedijo naj bi bilo ljubosumje.

Komentarjev 2
  • boogin1 12:29 23.junij 2013.

    Oba sta imela probleme. Ona je imela 2 najstniška otroka stara 13 in 17, on 2 odrasla sinova. Danijela se je k Andreju priselila brez otrok, tudi kasneje, ko se je od Andreja odselila, se je odselila brez otrok. Kje ...prikaži več so bili Danijelini otroci, ko je živela pri Andreju ?, Zakaj otroci niso bili z mamo ? Zakaj je bil skrbnik Danijelinih otrok njen bivši mož, saj otroke ponavadi dodelijo mamam ? Je imela kakšne psihične oz. druge probleme ?

  • JanezNovak John 12:18 20.junij 2013.

    Trditve , ki jih objavlja policija v primeru umora in samomora A.A iz Domžal. ne držijo.Morilec je že veliko let poznan kot nasilnež. Njegova prva žena je naredila samomor, brez dvoma zaradi njegovega nasilja in groženj.Pred leti ...prikaži več je policija odredila prepoved približevanja njegovi sestri in prav tako bivši partnerki. Pri njem je bila izvršena hišna preiskava, pri kateri so našli pištolo, s katero je velikokrat grozil bivši partnerki z ubojem, ki pa je zatočišče našla v varni hiši..Pištolo, kljub temu da so bili na njej policijski prstni odtisi pa mu je kljub temu vrnila in ?. !!Domnevno je bil tudi tajni sodelavec policije…Ali policijo lahko pripravi do zaresnega ukrepanja le umor?Policisti so prišli le post festum.GROZLJIVO !