Slovenija
15 ogledov

Vstopnice z brezplačnim kampiranjem

Schengenfest
1/24
Schengenfest
Prve vstopnice za Schengenfest so že v prodaji! Prvih 1.000 vstopnic bo najkasneje do 27.3. na voljo po ceni 45 evrov, ki zajema tako festivalsko vstopnico kot kampiranje za vse štiri dni.

Letos bo eden največjih glasbenih festivalov pri nas – Schengenfest – trajal štiri dni, od srede 29. julija do sobote prvega avgusta. Poleg tujih znanih gostov, ki bodo znani konec marca, bodo v Vinici v Beli Krajini gostili skupino S.A.R.S., ki že dolgo podira rekorde v številu prodanih vstopnic na raznovrstnih koncertnih prizoriščih. 

Festival zvoka, sonca in zabave 

Prava poslastica bodo domači izvajalci, ki za letošnje leto napovedujejo dolgo pričakovane studijske albume - Siddharta po 4-ih letih napoveduje celo dvojni album, Elvis Jackson pa bodo aprila izdali svoj peti studijski album. Poleg omenjenih domačih izvajalcev pa Schengenfest najavlja še Niet, Zablujeno generacijo, hrvaške Elemental, seveda pa sledi še mnogo več domačih in tujih glasbenih gostov. Poleg močnega domačega in tujega programa na glavnem odru si lahko, kot vedno, obetamo tudi pester program na elektronskem odru in razgiban spremljevalni program. 

Prve vstopnice za Schengenfest so že v prodaji! Prvih 1.000 vstopnic bo najkasneje do 27.3. na voljo po ceni 45 evrov, ki zajema tako festivalsko vstopnico kot kampiranje za vse štiri dni. Zagotovite si cenejše vstopnice čim prej! Vstopnice po akcijski ceni so na voljo tukaj.

Več kot 100.000 obiskovalcev 

Schengenfest velja za enega največjih glasbenih festivalov v Sloveniji. Od leta 2008, ko se je zgodil prvi, je gostil več kot 200 glasbenih izvajalcev iz Slovenije in tujine. Na odru Schengenfesta so že nastopili Kaiser Chiefs, Morcheeba, Die Antwoord, Skunk Anansie, Dubioza Kolektiv, Gentleman, Triggerfinger, Laibach, 2CELLOS, HIM, Plavi orkestar, Parni valjak, Big foot mama, Siddharta in mnogi drugi.

Festival je do danes obiskalo več kot 100.000 obiskovalcev. Vsako leto se v  Vinici, ki se nahaja na jugovzhodnem delu Slovenije, v Beli Krajini, tik ob Hrvaški meji, zbere več kot  20.000 obiskovalcev iz celega sveta. Festivalski prostor krasi prečudovita narava: tik ob prizorišču teče reka Kolpa, ki v vročih poletnih dneh obiskovalcem ponuja dobrodošlo osvežitev. Schengenfest obiskovalcem nudi prostor za kampiranje, raznoliko kulinariko, trgovsko ponudbo in ogromno možnosti za kvalitetno in pestro druženje za vse starosti. Poleg glasbenega programa festival obiskovalcem obljublja tudi druge programske vsebine in dejavnosti, ki bodo znane v kratkem.

 Vstopnice lahko kupite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.