Slovenija
17 ogledov

Vulkan zdesetkal urbane

Na nobenem izmed ministrstev niso prevzeli odgovornosti za reševanje problematik Žurnal24 main
Pomanjkanje urban. “Višja sila,” pojasnjuje Ljubljanski potniški promet.

Deseterica turistov je na območju Bežigrada, med drugim v Tomačevem in Savskem naselju, želela kupiti urbane, a jih nikjer niso našli. Urban je zmanjkalo tudi v kiosku v Zalogu in na Fužinah, so povedali na Ljubljanskem potniškem prometu (LPP) in dodali, da so urbane na voljo na večini prodajnih mest.

“Manjše število vrednostnih, rumenih urban v prodaji je rezultat delovanja višje sile (zapora letalskega prometa zaradi letalskih saj), saj dobavitelj ni mogel pravočasno dobaviti čipov za kartice,” so pojasnili na LPP in napovedali, da bodo dostavljeni predvidoma do petka.

Prva pomoč LPP
Da bi ljudje kljub višji sili lahko kupili urbano, je LPP začel prodajnim mestom zagotavljati zelene urbane, prav tako brezimenske in prenosljive. Te bodo imetniki pozneje, če bodo seveda hoteli, lahko spremenili v terminske urbane, na katere bodo lahko vpisali svoje ime in nanje vplačali mesečno vozovnico.

LPP uporabnikom svetuje, naj se – če urbane ne morejo kupiti – oglasijo v njihovem potniškem centru na Bavarskem dvoru ali na Celovški cesti 160, lahko pa tudi na Avtobusni postaji Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.