Slovenija
20 ogledov

Wolf: Zdaj sem jaz na vrsti, da sprožim veliki pok

Walter Wolf Boštjan Tacol
Afera Patria je konstrukt močnega lobija stare levice, je prepričan poslovnež Walter Wolf, eden od obtoženih v sodnem procesu v Sloveniji. Prepričan je, da v Sloveniji ne bi bil deležen poštenega sojenja, zato se je umaknil v Kanado, od koder pripravlja protiudarec.

Walter Wolf je zatrdil, da ima "kup dokumentov", s katerimi bo dokazal svojo nedolžnost v zadevi Patria. Napovedal pa je tudi protiudarec in pojasnil, da naslednji mesec pridejo k njemu odvetniki in novinarji Reutersa, ki jim bo "do zadnjih podrobnosti razkril zelo umazano zgodbo". "Povem vam, da bodo nekateri še trepetali," je povedal v intervjuju za Večer.

"Sistemska tehnika že leta krši embargo"

Na vprašanje, ali bo zadeva kakorkoli vplivala na potek afere Patria, je odgovoril, da "Sistemska tehnika že leta in leta krši mednarodni embargo in pošilja prek Turčije v Iran komponente za orožje". Poudaril je, da gre Američanom to "močno v nos", Izraelcem pa še dosti bolj, in zatrdil, da vse lahko dokaže z dokumenti.

"Imam ime voznika, ki so ga pozneje vrgli iz Sistemske tehnike. Ta možak je iz Raven na Koroškem peljal svoj tovor v Avstrijo prek Madžarske. Prek Madžarske! Veste, kakšen ovinek je to, od Raven do Avstrije je vsega nekaj kilometrov. Pa so ta avto ustavili in našli tovor komponent za orožje, ki naj bi šel v Iran, a so zadevo pometli pod preprogo. Toda Steyr, ki je v lasti ameriškega General Dynamicsa, je pet dni zatem izstopil iz Sistemske tehnike. In od takrat ne želijo več imeti opravka z njo," je za Večer še povedal Wolf.

V ozadju Kučan, Zemljarič in Stanovnik

Sicer pa je ocenil, da so v ozadju afere Patria člani nekdanje komunistične strukture, med temi nekdanji predsednik republike Milan Kučan, Janez Zemljarič in predsednik Združenja zveze borcev za vrednote NOB Janez Stanovnik. "Ta mreža še zmeraj drži roko nad celotno državo," je prepričan Wolf.

Komentarjev 34
  • Darko 09:42 15.junij 2013.

    To je grožnja? Dej se malo umiri.

  • Darko 19:58 14.junij 2013.

    popolni psiho, ki napeljuje na fizični obračun. Sram naj te bo

  • Šemefuky 19:44 14.junij 2013.

    Ta debil pa ima špreho, ki ustrza slovenskim desničarjem. Za njih vsebina ni tolk pomembna glavno je motivacijsko sporočilo, ki vključuje boj proti Kučanu itn.. To prase je služilo od vedno na mafijaški način, največ vsega pa je ustvaril prav ...prikaži več z balkanskimi posli. Nadaljeval je z novimi dslovenskimi demokratipčnimi silami, ki so od njega kupovali od WC školjk, pa do oborožitve za slovensko vojsko. V nekem obdobju je ministrstvo za obrambo vodil nek obsojenec v postopku iz katerega se je to avstrijsko prase pobegnilo.Nek se goni u 3PM on in tisti, ki je njegove psiho izpade pripravljen poslušati in o njih pisati. Če bi bil pošten, bi vse kar ima proti vsem naštetim on že zdavnaj prodal desničarjem in to za mali denar, cigo lopovski.