Slovenija
3 ogledov

Z aprilom dražje položnice

televizija Shutterstock
Telemach draži svoje storitve, a obljublja višje hitrosti in nove TV programe.

Telekomunikacijski operater bo z aprilom podražil svoje storitve. "Zaradi nadgradnje internetne platforme, ki bo omogočala visoke hitrosti interneta (do 480 Mbps) in televizijske platforme, ki bo omogočala še več televizijskih programov v visoki ločljivosti HD, se bodo aprila 2014 zvišale cene določenih paketov, storitev in najema opreme," so zapisali na spletni strani. Kot dodajajo, bodo aprila samodejno povišali internetne hitrosti in obogatili programsko shemo v določenih obstoječih paketih.

Paketi (televizija, internet, trojčki in četverčki) bodo v povprečju dražji za okoli enega do dveh evrov. Za kabelsko televizijo boste tako denimo namesto sedanjega 17,69 evra (začetni paket) morali odšteti 18,50 evra. Digitalni trojček se bo s sedanjega 31,90 evra podražil na 32,50 evra (začetni paket), za paket ADSL trojček (začetni paket) pa bo po novem treba odšteti 36,90 evra (prej 36,60). Nove cene za posamezne pakete lahko preverite na njihovi spleti strani.

Komentarjev 3
  • gfrel 07:47 04.marec 2014.

    Rajši kak evro več dam za odličnega operaterja, T2ju ne dam več niti centa...

  • erikkk 22:32 03.marec 2014.

    Nebi lih rekel da so najboljši ...Pri internetnih povezavah so najbolj skopi pri paketu NET L, ta stane po novem 41,50. Download naj bi bil povečan za 5 iz 25 na 30.... Uploada pa že dveleti sploh ne ...prikaži veče povečajo in ga očitno še dolgo ne bojo kar me zelo moti. en paketpred NET L ima 1mbit uploada, moj ima 2mbit naslednji pa kar za dva več 4mbit. Moj paket bi lahko povišači na 3 mbit., tak način se mi zdi butast in nepošten za denar ki ga plačujem.Pa tud pri paketu NET L prikazujejo 25 downloada, Vsi merilniki pa mi kažejo da ne gre več kot 20, torej plačujem veliko več kot dobim.

  • Jernej Trojar 16:52 03.marec 2014.

    Sem naročnik Telemacha že vrsto let in res moram pohvalit njihovo delo, zavzetost za naročnike in vse ugodnosti, ki nam jih sproti nudijo. Pri njih sem najbolj vesel tega, da nam naročnikom vsako leto večkrat povečajo internetne hitrosti in to ...prikaži več kar precej če ne celo dvojno, redno dodajajo nove tv programe (tudi HD), so začeli ponujati tudi ugodne mobilne pakete, nakup mobilnika z bonom 100€. Pravzaprav nudijo svojemu naročniku vse vse..tudinakup tehnike na obroke (kupil sem pri njih televizor 50inchov na 24 obrokov), v obdobju odkar sem naročnik prejel tudi večkrat darilo (majico, usb ključek, ...)za zvestega naročnika, in še veliko. Glede podražitve, se mi ta ne zdi drastična, saj je samo 1€ ali max. 2€, dobimo pa večji internet (skoraj da ne najmanjši internet na telemachu je enak največjemu internetu ADSL pri konkurenci). :) Telemach konstantno preseneča in to pozitivno. Hvala, da so sedaj dodali v nove pakete gold še zastonj funkcijo ogled za 72 ur nazaj. Bravo Telemach! Samo tako n