Slovenija
40525 ogledov

Z BMW-jem pijan povzročil nesrečo. Umrl otrok.

Novice: Nesreča Hrvaška
Policija je objavila podrobnosti nesreče.

Na Hrvaškem odmeva tragična prometna nesreča, do katere je prišlo včeraj popoldne v Štefancu. Međimurska policija je danes objavila podrobnosti dogodka, poročajo hrvaški portali. 

Do nesreče je prišlo, ko je 44-letni voznik BMW-ja, ki je vozil pod vplivom alkohola, prehiteval kamion in osebni avtomobil, ki ga je vozila 51-letna voznica. Povzročitelj nesreče se očitno ni dobro prepričal, ali lahko prehiteva varno, to je storil kljub polni črti na vozišču. 

S sprednjim delom svojega vozila je trčil v vozilo mercedes 51-letne voznice, pri čemer je njegovo vozilo zaneslo po vozišču. Trčil je v otroka na kolesu, ki ga je odbilo še v prometni znak. BMW je nato trčil še v enega otroka, pešca.

Otrok na kolesu je po trku na mestu nesreče umrl, drugega otroka in voznika BMW-ja, povzročitelja nesreče, pa so po nesreči odpeljali v bolnišnico. 

Povzročitelja nesreče je policija pridržala, danes naj bi ga odpeljali pred sodnika za prekrške. 

Hrvaška pomorska policija Med Cresom in Pagom Svet Prevrnil se je čoln, velika iskalna akcija za dvema osebama Novice: Nesreča - simbolična fotografija Nesreča Slovenija Pri nas. Po nesreči avto sam poklical na pomoč.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 23:30 11.junij 2022.

    Voznik BMWja. Klasika! Tudi na parkiriščih, rezerviranih za invalide, je kar klasika, da so tam parkirani BMWji! Kakšni luzerji!

  • jakec1575 19:51 11.junij 2022.

    Kaksen izgovor imas, ko ubijes otroka pijan?? Da ti je zal??? Pocasi bo treba take morilce za 20 let zapirat. V opomin ostalim pijancem

  • JJ66 16:24 11.junij 2022.

    Zanima me če hrvati tudi pišejo o nesrečah pri nas?, Ali samo mi pišemo kaj se dogaja na Balkanu