Slovenija
21 ogledov

Z dežnikom k polnočnicam

Božič Shutterstock
Snega za božič ne pričakujte. Toplo bo, s seboj vzemite dežnik.
Dan pred božičem bo v jugozahodni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, drugod precej jasno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do 6, najvišje dnevne od 6 do 11 stopinj Celzija, so zapisali na Agenciji za okolje.
"V severnem delu Slovenije bo še sončno, drugod se bo poblačilo. Dežja še naj ne bi bilo," nam je dejal dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje. Na božični dan, torej v torek, se bo pooblačilo, predvsem v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije bo pričelo deževati. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter.

V sredo zjutraj in dopoldne se bo dež okrepil in razširil nad vso Slovenijo ter zvečer in v noči na četrtek ponehal. "Nato sledi nestanovitno vreme, a po večini suho. Kar se tiče naslednjega tedna pa je še prehitro govoriti. Če bodo padavine bo tudi za novo leto po vsej verjetnosti dež."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.