Slovenija
18 ogledov

Z improvizacijo do vozička

Pred rkanjsko publiko bo nastopil tudi ljubljanski improvizator in vodja Improli Žurnal24 main
Dobrodelno. Kud Kiks želi zbrati čim več denarja za Mihov voziček.

Kranj. Kud Kiks vabi danes ob 20.30 v Creinativo na dobrodelno improvizacijsko predstavo, s katero bodo zbirali denar za invalidski voziček za Miha Nardonija. Za študente in dijake je vstopnina tri, za druge pa štiri evre.

Voziček.
Znesek.
Za Mihov voziček se je nabralo že nekaj več kot tisoč evrov. Invalidski voziček stane več kot 12 tisoč evrov, od tega država prispeva 6.700 evrov.

Osnovni model vozička stane 12 tisoč evrov, od tega država prispeva dobro polovico, preostalo mora pokriti sam. Voziček, ki ga želi Miha, pa je še malo dražji. Zato so se v Kudu Kiks odločili, da povabijo šest znanih improvizatorjev in na ta način pomagajo Mihu. Nastopili bodo Juš Milčinski, Sašo Weilgoni, Peter Frankl, Sašo Stare, Jaka Šubic in Goran Završnik. Prireditev bo moderiral Boštjan Gorenc - Pižama.

Džuboks za Mihca
Dobrodelna akcija, ki jo Kud Kiks pripravlja v sodelovanju z Novim klubom ljubiteljev glasbe in Klubom študentov Kranj (KŠK), se bo po predstavi nadaljevala v rock baru Down Town. "Vsi, ki bodo želeli glasbeno željo, dajo dva evra v glasbeni avtomat oziroma didžeju ter v zameno za to dobijo glasbeno željo in bon za kavo. Ta denar in denar od predstave bo šel za Mihov voziček," je pojasnil predsednik Kuda Kiks Rok Bohinc. Del denarja bosta prispevala tudi lastnik bara Down Town in KŠK.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.