Slovenija
8 ogledov

Z novim Aspirinom še hitreje nad bolečino

aspirin bolečina
1/7
Aspirin
Pred kratkim je na slovenski trg prišla najsodobnejša oblika Aspirina s povsem novo tehnologijo. Novi Aspirin je izdelan z mikroaktivno tehnologijo, ki mu omogoča dvakrat hitrejše blaženje bolečin.

Obstaja star pregovor: življenje je prekratko, da bi čakali. In v današnjem hitrem svetu nihče ne želi čakati, zlasti ne pri lajšanju bolečin. Od uvedbe “čudežnega zdravila Aspirin leta 1899 je Bayer ostal zavezan inovativnosti. Tako je novi Aspirin rezultat več kot stoletnega razvoja znanosti in odkritij – vse z namenom, da se lahko brez bolečin in dvakrat hitreje kot prej vrnete svojemu vsakdanjemu življenju.

Bayer je v postopku pridobitve patenta za mikroaktivno tehnologijo, s pomočjo katere je izdelan najnovejši Aspirin. Gre za eno najpomembnejših inovacij v zgodovini blagovne znamke. Nova tehnologijo omogoča zmanjšanje delcev aspirina v mikrodelce, ki v povprečju predstavljajo 10 odstotkov velikosti delca običajne tablete Aspirina. Tehnologija združuje manjšo velikost delca s hitro razpadajočo tableto, kar pomeni, da se Aspirin raztopi šestkrat hitreje kot prej in enako hitro kot šumeča tableta Aspirin®. Hitreje preide v kri in ublaži bolečino dvakrat hitreje kot običajne tablete Aspirin. Novi Aspirin ima posodobljeno tudi embalažo, ki je odslej v celoti zelena, z inovativnim in priročnim pretisnim omotom v obliki deteljice.
   
Novi Aspirin je na voljo v pakiranju po 20 tablet. Nadomestil je manjše pakiranje protibolečinskega zdravila Aspirin 500, večje pakiranje zdravila Aspirin 500 (50 tablet) pa je ostalo nespremenjeno.

Aspirin omogoča simptomatsko zdravljenje zvišane telesne temperature in blagih do zmernih bolečin, kot so glavoboli, sindrom gripe, zobobol in bolečine v mišicah. Varnostni profil acetilsalicilne kisline, ki je glavna učinkovina zdravila Aspirin, je bil dokazan v najbolj obsežnih študijah, ki so kdajkoli potekale za katerokoli zdravilo na svetu. Več lahko najdete na www.aspirin.si.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.