Slovenija
11 ogledov

Z vremenarskim znanjem do Prestigio MultiPad and2.2.

Prestigio MultiPad and2.2 Žurnal24 main
V ponedeljek, 10. oktobra, začenjamo z nagradno igro naših portalov zurnal24.si in vreme.net. Pravilne rešitve vam prinesejo Prestigio MultiPad and2.2 ali druge praktične nagrade.

Vsak dan med tednom bomo na zurnal24.si v dopoldanskih urah objavili nalogo, povezano z vremenom, rešitev zanjo pa boste vedno našli na našem vremenskem portalu vreme.net. Zastavili bomo 10 nalog, vsak dan od ponedeljka do petka eno. Zadnja naloga bo zastavljena 21. oktobra.

Naloga bo zastavljena v članku, ki bo izpostavljen na vrhu strani zurnal24.si v dopoldanskih urah od ponedeljka do petka in pod Magazin v rubriki Nagradna žrebanja, ves čas pa bo tudi izpostavljen v rubriki Slovenija. Primer naloge: "Ob 11. uri preverite, kakšno temperaturo za popoldne v Ljubljani napoveduje naš vremenski portal vreme.net."

Rešitev si zapišite in tako naredite naslednji dan in tako naprej, vsak dan med tednom. Na koncu nam vse zbrane rešitve skupaj pošljite po elektronski pošti na naslov prijava@zurnal24.si do 26. oktobra do 12. ure. V elektronskem sporočilu napišite 1. naloga: 15 stopinj Celzija, 2. naloga itd.

Med tistimi, ki boste rešili vsaj 8 od 10 nalog, bomo izžrebali dobitnika Prestigio MultiPad and2.2., podelili pa bomo še 10 praktičnih nagrad.

Prestigio MultiPad and2.2 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.