Slovenija
20 ogledov

Z zamudo na policah še ostale revije

Delo revije Saša Despot
Danes so z zamudo izšle še revije Jana, Lady, Stop, Obrazi, Kih in Lady križanke. Prihodnji teden javna dražba.

Kot je včeraj napovedalo vodstvo družbe Delo revije, so danes z zamudo izšle še revije Jana, Lady, Stop, Obrazi, Kih in Lady križanke. Revije naj bi od zdaj naprej izhajale redno. Že včeraj pa je bilo na policah mogoče videti tudi revije Anja, Naša žena in Smrklja.

Javno spregovorili o težavah

Včeraj so predstavniki vseh izdaj Dela Revij prvič javno povedali, v kakšnem položaju so se znašli. Med drugim so opozorili tudi na to, da jim je zmanjkalo tiskarskega črnila in toaletnega papirja.
Melita Berzelak z Jane je na tiskovni konferenci stanje v družbi ponazorila takole: "Honorarce dobesedno moledujemo za prispevke in smo jim hvaležni."

Da je delovanje družbe v tem trenutku močno oteženo, se, kot pravi, zaveda tudi prvi mož Matej Raščan, ki obljublja, da bo težave poskušal urediti v čim krajšem možnem času. Za STA je med drugim povedal, da bodo lahko predlog za začetek postopka prisilne poravnave vložili prihodnji teden.

Prihodnji teden na dražbo

NKBM je kot največji upnik Dela Revij zaradi neporavnanih terjatev pretekli teden za 11. avgust objavila javno dražbo za prodajo zastavljenih znamk v lasti Dela Revij. Zapisali so, da vse znamke prodajajo zgolj v paketu, z izklicno ceno 10,14 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.