Slovenija
51 ogledov

Z zelencem tudi do Škofljice

Proga 24 ostaja, pravijo na LPP. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Tretjega maja bo začela obratovati nova linija ljubljanskega mestnega potniškega prometa 3B. Z avtobusom se bo tako mogoče pripeljati vse do Škofljice.

Linija 3B bo tako povezovala postajo Litostroj in Škofljico. S tem bodo podaljšali trenutno progo 3, ki ima zadnjo postajo na Rudniku.

Po dogovoru z DRSC bo proga obratovala od tretjega maja do 31. avgusta, medtem pa bo LPP prek sistema Enotne mestne kartice spremljal število prepeljanih potnikov.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V MOL upajo, da bo prometno ministrstvo tudi po navedenem obdobju dovolilo uporabo omenjene linije in s tem pripomoglo k manjši prometni obremenitvi.

Sicer pa bo po dogovoru med ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in županom Škofljice Boštjanom Riglerjem Škofljica za izvajanje prevozov zagotovila LPP mesečno plačilo morebitne razlike med stroški in prihodki, ki bodo nastali v času obratovanja.

VOZNI RED PROGE 3B (dokument word)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.