Slovenija
41 ogledov

Za Desus nočejo več slišati

clani krajevnega odbora desusa blanca krajevni odbor desus blanca
Na Blanci izstopili vsi člani. Upor v pokrajinskem odboru.

Vseh 17 članov krajevnega odbora Desusa Blanca v Občini Sevnica je včeraj izstopilo iz stranke. Mirko Slemenšek, zdaj že nekdanji predsednik krajevnega odbora, nam je dejal, da z Desusom noče imeti nobenega opravka več.

"Delovanje stranke je zašlo v nerazumne odločitve vseh vodstvenih organov in predsednika Karla Erjavca, ki je deloval za osebno korist in pozabil na upokojence," je povedal Slemenšek. Odstop Erjavca in poslanca Simšiča so zahtevali že pred tedni, zdaj pa ugotavljajo, da se to ne bo zgodilo. Nerazumne odločitve očitajo tudi pokrajinskemu odboru (PO) Desusa za Dolenjsko.

Jazbec se ne da

Jože Jazbec, predsednik PO za Dolenjsko, nam je povedal, da podobno kot na Blanci razmišljajo še marsikje na terenu; iz članstva v stranki so izstopili tudi v krajevnem odboru v Kostanjevici na Krki.

"Zavračam trditve, da za odstop Erjavca nismo naredili dovolj. Mi smo edini pokrajinski odbor, ki je to zahteval, pridružila pa sta se nam še gorenjski in južnoprimorski, kar pa za njegov odstop ni bilo dovolj," pojasnjuje Jazbec.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.