Slovenija
895 ogledov

"Za svojo ženo sem odkril metodo, ki zgosti lase in preprečuje njihovo izpadanje v 4 tednih"

Lasje Shutterstock
Do tega revolucionarnega odkritja so pripeljale neverjetno dramatične razmere.

47-letna Ana Mayer je zbolela za rakom. Dokaj hitro se je pojavila metastaza, zato je morala uporabiti intenzivno kemoterapijo, zaradi tega pa so ji izpadli lasje. Z druge strani pa so ti, ki so še rasli, postali krhki, razredčeni in izredno tanki. To je bila osebna tragedija za Ano, saj so bili njeni lasje pred boleznijo izjemno debeli in gosti ...  

Revolucionarno odkritje moža je spremenilo njeno življenje

Ana je bila kljub zmagi nad težko boleznijo venomer obupana, saj je izgubila nekdanje -razburkane kodre, ki so bili do takrat njen zaščitni znak. Ko je pogledala svoj odsev v ogledalu, se skoraj ni prepoznala. Nehala se je smejati in je prenehala hoditi ven. Cele dneve je sedela pred računalnikom in preko spleta vedno znova naročala nove šampone in regeneratorje, ki naj bi izboljšali stanje njenih las. Na žalost nič ni prineslo želenih rezultatov. Razočarana nad pomanjkanjem kakršnih koli učinkov je začela razmišljati o presaditvi. Takrat se je za nasvet odločila prositi moža, ki je poklicno prof. Dermatologije. Ta je močno nasprotoval operaciji, saj je trdil, da je ta za njeno telo preveliko tveganje. Kljub temu pa se je, ko je videl odločnost svoje žene, odločil ustvariti neinvazivno metodo za rast las, ki bi lahko pomagala njegovi ženi. Njegov glavni cilj je bil ustvariti tretma, ki bo preprost za uporabo in bo temeljil na izključno naravnih sestavinah. Intenzivne znanstvene raziskave prof. Mayerja so privedle k razvoju inovativne formule, ki uspešno zaustavi izpadanje las v 4 tednih. 

Po prepričevanju Ane sem ustvaril prvo metodo, ki odblokira delovanje maternih celic v lasišču, ki so odgovorne za pravilno rast las. Še več, tretma zablokira delovanje prostaglandinov, zahvaljujoč temu pa omogoči ponovno spodbuditi speče lasne mešičke k proizvodnji keratina – glavnega gradnika las. Cilj je bil en: želel sem preprosto poskrbeti, da bi bila moja žena ponovno srečna – komentira prof. Mayer.

Bujni kodri na zahtevo

Ana je bila prva oseba, ki je preizkusila formulo. Rezultati so bili tako spektakularni, da je prepričala moža v patentiranje te metode, da bi se lahko vsaka oseba, tako kot ona, veselila bujnih in gostih las – brez skalpela.

Kmalu so naši prijatelji in družina želeli preizkusiti formulo mojega moža. Na začetku veliko bližnjih oseb ni moglo verjeti, da so to moji resnični lasje in ne lasulja! - pripoveduje navdušena Ana. 

Revolucionarno odkritje 

Iskanje ustreznih sestavin je bilo neverjetno dolgotrajno in drago. Vse zato, da bi ustvarili edinstveno kombinacijo več kot 30 naravnih rastlinskih izvlečkov, ki takoj nahranijo lase in spodbujajo njihovo rast. Formula, ki jo je ustvaril prof. Mayer, je zaradi svojih edinstvenih lastnosti pridobila priznanje na mednarodnem področju dermatologije. 

Treba je omeniti, da je ta metoda veliko cenejša v primerjavi s presaditvijo las. O njenem uspehu priča dejstvo, da nova formula osvaja trge po celem svetu, kjer pomaga milijonom oseb na hiter in varen način zgostiti frizuro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.