Slovenija
5258 ogledov

Za ušesa povlekel sosedovega otroka, to je sledilo

Šolar
Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Črnomaljski policisti bodo uvedli tri postopke o prekršku zoper javni red in mir za osnovnošolce, ki so se v sredo zjutraj sporekli na osnovni šoli Mirana Jarca v Črnomlju.

Iz šole so nekaj pred pol deveto uro zjutraj poklicali črnomaljske policiste zaradi kršitve javnega reda in miru. V dogodku so bili udeleženi štirje otroci. Šola je o dogajanju obvestila starše, s katerimi so se oziroma se še bodo pogovorili tudi policisti.

O dogajanju bo Policija obvestila center za socialno delo. V dogodku po prvih ugotovitvah nihče ni bil poškodovan, šola pa je na dogodek odreagirala takoj, pomirila situacijo in obvestila policijo ter starše.

Za ušesa povlekel sosedovega otroka

V torek pa je Policija v Gazicah posredovala proti 52-letnemu kršitelju, ki naj bi vpil in za ušesa povlekel sosedovega otroka. Policisti so obravnavali prekršek po 1. odstavku 6. člena Zakona o varstvu (nasilno in drzno vedenje) in mu napisali plačilni nalog v višini 250,37 evra.

Podoben primer vedenja so v sredo obravnavali brežiški policisti, ki so napisali plačilni nalog 47-letniku, saj je ta med prepirom žalil soseda, so sporočili iz PU Novo mesto.

http://dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 14:52 17.februar 2022.

    Napaka starša bi moral nabutat ,ker nista otroka vzgojila in socializirala .