Slovenija
61 ogledov

Zabaviščni park menda bo

V Zgornji Hajdini se že veselijo zabaviščnega parka. Žurnal24 main
Občani Zgornje Hajdine si željio, da bi bil zabaviščni park po imenu Megalaxia čim prej odprt. Želja se jim bo kot kaže uresničila kljub recesiji.
"Tega projekta si resnično želimo, saj bosta tako kraj kot regija dobila prepotrebna nova delovna mesta. Obetamo si tudi nekaj prihodkov od turistov. Kdaj bi lahko odprli zabavišče, pa bo moral povedati investitor," je za Žurnal24 pojasnil Radoslav Simonič, župan Občine Hajdina. Na enem izmed zadnjih občinskih svetov v tej občini so svetniki znova obudili razpravo o projektu zabaviščnega centra Megalaxia, ki naj bi zrasel v Zgornji Hajdini. Naj spomnimo, da naj bi bil zabaviščni park Megalaxia podoben italijanskemu Gardalandu.

Spet se nekaj premika

"Projekta zagotovo nismo ustavili, le na primeren čas je bilo treba počakati. Nekaj sestankov smo že imeli zadnje tedne v Italiji. Ko bo več znanega, bomo takoj sporočili novico o začetku gradnje," pa je za naš medij pojasnil Iztok Smaka, direktor projekta prej omenjenega zabavišča, ki pa še ni želel napovedati, kdaj naj bi začeli graditi. "Veseli nas, da vam lahko povemo, da nam je uspelo premagati težave, ki so nas zadrževale v zadnjem letu," pa je Smaka sporočil svetnikom na zadnji seji občinskega sveta.

Za čimprejšnjo gradnjo
"Mi bomo predstavnike podjetja Cross znova povabili na prihodnjo sejo občinskega sveta. Upamo, da nam bodo sporočili dobre novice, saj si želimo ta zabaviščni park v svojem kraju čim prej," je še povedal Simonič. Dodal je, da zemljišča in vsa dovoljenja že čakajo na delovne stroje, ki bodo postavili mesto zabave.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.