Slovenija
8 ogledov

Zabavna FB aplikacija moj.zurnal24.si

moj.zurnal24.si Žurnal24 main
Ste naveličani slabih novic in si želite, da bi končno prebrali nekaj, kar vas bo razveselilo in spravilo v smeh? Zato smo za vas ustvarili brezplačno aplikacijo moj.zurnal24.si, kjer ste vi urednik, vaši prijatelji na Facebooku pa glavne zvezde.

Nekateri ste že spoznali našo brezplačno aplikacijo moj.zurnal24.si, in ker vas je tako navdušila, jo bomo na vašo željo še nadgradili. Vsak teden bo na voljo 16 novih novic in vsak bo lahko ustvaril več primerov svojega lastnega spletnega časopisa moj.zurnal24.si.

Za tiste, ki aplikacije še ne poznate, kratka predstavitev. S pomočjo moj.zurnal24.si boste ustvarili spletni časopis, v katerem se bodo v vseh člankih pojavljali vaši prijatelji s Facebooka, ki jih boste določili vi. Koraki so naslednji:
1. obiščite moj.zurnal24.si
2. prijavite se z vašim FB-računom
3. izberite pet svojih prijateljev
4. ustvarite lastni moj.zurnal24.si

Kot rečeno, bo vsak teden na voljo 16 novih novic, v katerih bodo lahko nastopali vaši prijatelji, na vašo željo pa bomo kmalu poskrbeli tudi za to, da boste lahko ustvarili več primerkov moj.zurnal24.si in ne le enega. O vseh novostih vas bomo sproti obveščali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.