Slovenija
2413 ogledov

Začelo se je: Kaos na cestah

Kolone na avtocesti Ptuj
1/3
Žurnal24 main
Promet na cestah se pričakovano za začetek sončnega vikenda gosti, zlasti v smeri Primorske.

Nekajkilometrski zastoji so na ljubljanski zahodni obvoznici, na štajerski avtocesti pred Ljubljano, na gorenjski avtocesti proti Kranju ter na primorski proti Kopru. Med Kosezami in Vrhniko se potovalni čas podaljša za približno pol ure.

Po poročanju Prometno-informacijskega centra za državne ceste so posledice prometne nesreče med Brezovico in Vrhniko proti Kopru odstranjene na odstavni pas, ostaja pa nekajkilometrski zastoj.

Potovalni čas od Kosez do Vrhnike se zato podaljša za okoli pol ure. Po podatkih policije so bila v nesreči udeležena tri vozila, ena oseba se je poškodovala. Zastoj tudi na vzporedni cesti Ljubljana Ljubljana - Brezovica - Vrhnika.

Kolone na avtocesti Ptuj | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zastoji so tako na ljubljanski zahodni kot na južni ljubljanski obvoznici od Viča proti Vrhniki, več kot trikilometrska kolona je na štajerski avtocesti med Domžalami in Sneberjami proti Ljubljani. Zastoj je tudi na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje, okoli šestkilometrska kolona vozil pa je na gorenjski avtocesti med Šmartnim in Vodicami proti Kranju.

Zastoji so še na mariborski vzhodni obvoznici med Pesnico in Vodolami proti Slivnici, na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje ter na cesti Šmarje - Dragonja, pred mejnim prehodom Sečovlje proti Hrvaški. Vozniki več kot eno uro čakajo na vstop v državo na mejnih prehodih Sečovlje in Dragonja, pri izstopu iz države pa 40 minut na mejnem prehodu Gruškovje ter po pol ure pa na mejnih prehodih Dragonja, Vinica in Sečovlje.

kolone v prometu pri predoru Golovec | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Od nedelje od 5. ure zjutraj do ponedeljka do 5. ure zjutraj bo ponovno zaprta vipavska hitra cesta med Vipavo in razcepom Nanos v obe smeri. Na štajerski avtocesti bo do nedelje do 21. ure promet potekal samo po enem prometnem pasu med Šentjakobom in Zadobrovo proti Ljubljani, na gorenjski avtocesti med Šmartnim in Vodicami pa bo promet potekal samo po enem prometnem pasu v soboto proti Kranju in v nedeljo proti Ljubljani.

 

Komentarjev 2
  • Claudia_Hogan 12:38 15.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tej stranii ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Avatar jezeran
    jezeran 10:43 15.junij 2019.

    Se pravi nič posebnega, gužva je ker se je zgodila prometna nesreča in je ogromno zijal na cesti, ki ne znajo voziti.