Slovenija
21 ogledov

Zadržani pri pričakovanju

Minister za zdravje Dorijan Marušič se bo srečal s predstavniki koncesionarjev i Žurnal24 main
Vladni obisk. V Kranju upajo na odgovore glede obnove državnih cest.

Na kranjski občini od današnjega obiska vlade pričakujejo konkretne odgovore glede obnove državnih cest, ministru za delo Ivanu Svetliku pa želijo predstaviti projekt socialnega podjetništva.

Skrivnostni o pogovorih
Finančni minister Franc Križanič bo obiskal kranjsko Savo, kjer niso želeli razkriti vsebine pogovorov, prav tako ne v Merkurju.

V Iskratelu, ki ga bo obiskal predsednik vlade Borut Pahor, pa so povedali le, da gre za redni obisk vlade, o čem naj bi se pogovarjali, pa vsaj v službi za stike z javnostjo niso vedeli.

Pahor bo obiskal tudi jeseniško podjetje SIGR Bizjak transport in logistika, škofjeloški LTH ulitki in Marmor Hotavlje.

Ne pričakujejo veliko
Križanič namerava obiskati Razvojno agencijo zgornje Gorenjske (RAGOR), kjer naj bi slišal tudi nekaj predlogov za izboljšanje črpanja sredstev Evropske unije. Z jeseniškim županom Tomažem Tomom Mencingerjem pa bosta govorila o dolgoročnem razvoju občine.

Minister za kmetijstvo Henrik Gjerkeš se bo srečal s predstavniki gozdarstva na temo ujm v gozdovih in uvajanja sodobnih tehnologij pri izvajanju gozdarskih del.

Kot je povedal direktor Gozdnega gospodarstva Bled Zvone Šolar posebnih pričakovanj od srečanja nimajo, saj je namenjeno predvsem seznanjanju s stanjem na terenu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.