Slovenija
29 ogledov

Zaenkrat največ prometa na Dragonji

Sredi dopoldneva je promet med Delavskim mostom in Primskovim zgoščen. Ob promet Žurnal24 main
Na cestah trenutno še ni posebnosti. Zgoščen promet je le od Šmarij proti mejnemu prehodu Dragonja.

Potem ko se je včeraj na podravski avtocesti proti mejnemu prehodu Gruškovje ves dan vila dolga stoječa kolona vozil, lahko tudi danes pričakujemo nekaj podobnega. Trenutno je stanje še precej mirno, po podatkih Prometno-informacijskega centra je zgoščen promet le pri mejnem prehodu Dragonja.


Mejni prehod Gruškovje:

Gruškovje, smer proti Hrvaški (kamera v živo, vir: PIC)

Med 8. in 21. uro,  na primorskih cestah pa med 8. in 22. uro, sicer velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone.

Zaradi prireditev bo danes na cestah Kamnik–Predvor–Jezersko oviran promet med 9. in 12. uro, na cestah Solčava–Luče–Ljubno ob Savinji–Gornji Grad–Kamnik bo promet oviran med 12. in 15. uro, na cestah Ravbarkomanda–Postojna–Postojna - Motel Erazem bodo popolne zapore med 15.30 in 16.30 ter v Sodražici, kjer bodo popolne zapore Ceste Notranjskega Odreda, Ceste Majde Šilc in Prvomajske ceste do 24. ure.

Polovične zapore zaradi del pa so na relacijah Soteska–Črmošnjice pri Starih Žagah, Vrhnika–Podpeč v Podgori, Ravne–Kotlje na Ravnah med 7. in 16. uro do 20. julija ter Ljubljanica–Ljubljana (Dolgi most) v Polhovem Gradcu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.