Slovenija
8475 ogledov

Zagorelo v stolpnici v Štepanjskem naselju, ljudje skakali iz stanovanj

PGD Štepanjsko naselje
Reševalci so dve osebi prepeljali v UKC Ljubljana.

Nekaj po deseti uri zvečer je na Jakčevi ulici v ljubljanskem Štepanjskem naselju zagorel pohištveni inventar odložen v prvi kleti večstanovanjske stavbe.
Ogenj se je razširil na strop v kleti in zajel tudi del izolacijskega materiala. Posledično so se skupni prostori dvanajstnadstropne stolpnice zelo hitro napolnili z dimom.
Gasilci GB Ljubljana in PGD Štepanjsko naselje so požar pogasili, pregledali okolico in objekt nadtlačno prezračili. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti in reševalci nujne medicinske pomoči, ki so preventivno pregledali več oseb.
Dve osebi so oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Ena oseba se je nadihala dima, druga pa si je ob skoku z okna pritličnega stanovanja poškodovala gleženj.

*Fotografija je simbolna

Komentarjev 4
  • Melinda_Owens 16:26 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • bi_ba 11:42 25.oktober 2021.

    Nobeni ljudje (množina) niso skakali iz stanovanj! Samo eden je skočil iz pritličja. Saj ni bil 9/11! Tepci novinarski.

  • jakec1575 09:06 25.oktober 2021.

    zato se ne zbira pohistva v kleteh. ker so na delu mali piromancki. in ker to lahko povzroci hud pozar. kosovni odvoz ima svojo funkcijo.