Slovenija
29 ogledov

Zahodna obvoznica po polžje

Obvoznica proti Bizoviku, gneča B. E.
Zadnji dan šolskega leta in praznik, ki je pred vrati, se poznata tudi na slovenskih cestah. Gnečo na Prometno informacijskem centru pričakujejo tudi jutri.

Najbolj kritično je na zahodni ljubljanski obvoznici, in sicer od Kosez proti Kozarjam,” je za Žurnal24.si malo pred četrto popoldne povedal Domen Markič, dežurni na Prometno informacijskem centru za državne ceste.

Povedal je, da gnečo pričakujejo še nekje do 18.30, potem pa naj bi se umirilo. “Proti morju sicer promet poteka povsem normalno, brez večjih gneč,” je dodal.

Gostejši promet je sicer pričakovati tudi jutri in v petek. “Morda tudi v soboto, saj so počitnice že tu in najverjetneje bodo nekateri za pot proti morju izbrali tudi soboto,” pravi Markič, ki potnikom v prvi vrsti svetuje, da se pred odhodom o stanju na cestah prepričajo na njihovi spletni strani.

Nalet štirih

Malo po drugi uri je na avtocesti iz smeri Bizovika proti predoru Golovec prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena štiri osebna vozila,” je za Žurnal24.si povedala Nataša Pučko z ljubljanske policijske uprave.

Vzrok prometni nesreči je bil po njenih besedah vožnja na prekratkivarnostni razdalji. V nesreči je nastala materialna škoda, k sreči pa nihče ni bil poškodovan. Zaradi nesreče je bila pred omenjenim odsekom v smeri Bizovika najmanj dve uri strnjena kolona voznikov. 

Srna na avtocesti

PIC je popoldne malo pred četrto voznike, ki so se na dolenjski avtocesti vozili proti Ljubljani, obveščal o živali na cesti, in sicer med predoroma Mali Vrh in Debeli hrib. “Šlo je za srno. Ja, na avtocesti se je pojavila sredi belega dne. Žal to ni tako redek pojav,” je za naš portal še komentiral Markič. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.