Slovenija
29723 ogledov

Žalostna zgodba: Babica ostala sama z 10-mesečnim vnukom

Otroški voziček Saša Despot
Ostala je sama z 10-mesečnim vnukom.

Po družbenih omrežjih se je razširila žalostna zgodba starejše gospe, ki je ostala sama z 10-mesečnim vnukom. Otrokova mati je namreč umrla, njegov oče pa zanj ni sposoben skrbeti, je pojasnila babica. Za otroka tako skrbi kar sama že mesec in pol, ob tem pa potrebuje pomoč. 

Otrok namreč potrebuje oblačila št. 74 (žabe, pajace), pleničke št. 4, mleko Novalac, voziček, prenosno posteljico, odejice in igrače.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • robi2107 22:55 04.januar 2023.

    Kje so socialne službe??? Otrokova usoda ne more biti prepuščena usmiljenju ljudi. Te stvari morajo biti sistemsko urejene. Dovolj je denarja v tej državi, da se poskrbi za otroke, če starši ne morejo. Otroci niso nič krivi. Naj pa kakšen ...prikaži več 8-kolesnik manj kupijo. Kaj jih pa nucamo?

  • rd2dmk2 21:01 04.januar 2023.

    kje je Pirc in njegovi , ki jim gre za otroke ? al pa mu gre samo za otroke in ne za vnuke. kje je Tonin in njegova falanga tako zavzeta za kršanske vrednote. in kje ste SDS-sovski trobezlači, ki ...prikaži več vam je tolk za narod. če bi vam res kaj bilo bi tukaj že bral komentar : ni treba več klicat, smo že vse zrihtal. čakam......

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:03 04.januar 2023.

    Kje so državne/ socialne in dobrodelne inštitucije?