Slovenija
27 ogledov

Zanimiva paketa za manj kot 15 evrov

Mobitel je z današnjih dnem dvignil svoje cene. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Bob od danes ponuja po tisoč enot za 11,90 evra, Tušmobil pa do konca meseca po 1.500 enot za 14,90 evra.

Bob od danes ponuja tisoč minut pogovorov, tisoč SMS sporočil in tisoč MB prenosa podatkov za 11,90 evra na mesec, ponudbo so poimenovali Brutalni bob. 

Primerljivo ponudbo ima le Tušmobil, ki v paketu Najbližji M ponuja 1.500 minut pogovorov znotraj omrežja, 1.500 v druga omrežja, 1.500 SMS sporočil in 1.500 MB prenosa podatkov za 14,90 evra. Omenjene količine sicer ne veljajo v nacionalnem gostovanju, zahtevana pa je tudi vezava. 

Obe ponudbi pa sta časovno omejeni do konca avgusta, brutalni bob po tem datumu predvidoma ne bo na voljo, Najbližji M pa bo ponujal le še tretjino enot, ki jih ponuja v akcijskem obdobju. 

Največja operaterja za več denarja ponujata manj

Pri Simobilu in Telekomu bi bil primerljiv paket precej dražji. Simobil v paketu Osnovni M za 15,99 evra ponuja po sto minut pogovorov v lastnem in v druga omrežja, sto SMS sporočil in sto MB prenosa podatkov, za 20,99 pa je mogoče dobiti neomejene klice in sporočila ter 500 MB prenosa podatkov v paketu Neskončni S. 

Pri Telekomu pa paket Neomejeni A za 19 evrov na mesec nudi neomejene pogovore in SMS sporočila ter nič prenosa podatkov, GB prenosa podatkov pa je mogoče dokupiti za šest evrov na mesec. 

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije Bob je v lasti Simobila in uporablja njihovo omrežje. 

Komentarjev 1
  • Dixon 16:46 14.avgust 2014.

    Če realno pogledaš je izbira paketa Najbližji M pri Tušmobilu najbolj ugodna. 1500 enot je več kot dovolj za normalnega uporabnika za takšno dobro ceno. Bob je sicer ok, samo kaj ko manjkajo MMSi pa količine niso tako visoke kot ...prikaži več pri Tušmobilu. Za tiste ta hard uporabnike pa je trenutno najboljši paket Najbližji NET od Tušmobila. Ta pa raztrga vse pakete pri nas trenutno!