Slovenija
16710 ogledov

"Zanj dam roko v ogenj, naredili ste mu krivico!"

Boštjan Polutnik, Sandi Sheika facebook
"To je eden od mojih kolegov, za katerega bi dal roko v ogenj, da je velik poštenjak in velik človek," je ob sliki s policistom Sandijem Sheikho na svojem facebook profilu objavil policist Boštjan Polutnik.

"Eden najboljših policistov, eden izmed tistih, s katerimi bi si upal na kakršnokoli intervencijo, ker vem, da me ne bi pustil na cedilu in da bi tvegal svoje življenje, da bi rešil življenje drugega (tudi kakšnega ministra, ki ga je očrnil na najbolj nizkoten način). Krivica, ki jo je doživel, ker je dovolil narediti "selfi" v množici protestnikov, mi je veliko povedala o nekaterih "poštenih" politikih in nekaterih "medijih"," je zapisal. Dodal je še, da je ponosen na oba policijska sindikata in na vodstvo policije, ki ga je ob nesprejemljivih napadih zaščitilo, ter na vse, ki "ste javno povedali, da je Sandi Sheikha policist iz najboljšega testa". 

"Krivica me je vedno zelo bolela, in tisti, ki so Sandiju naredili krivico so si dokončno zapravili mojo morebitno podporo, spoštovanje in zaupanje," je še zapisal. V dobrih dveh urah je imela njegova objava že več kot 700 všečkov. 

Sheika je postal tarča kritik, ker je na protestih proti vladi naredil selfi s protestnikom. Temu naj bi pred tem zdrsnilo in Sheika naj bi ga zadržal, potem pa sta posnela skupno fotografijo. 

Sheika je sicer dobil dve medalji za požrtvovalnost, prvič ko je tvegal življenje in splezal v ukleščen avtomobil, da je rešil osemletno deklico, drugič pa za oživljanje voznika. V javnosti je postal znan, ker je ustavil Dimitrija Rupla, ki naj bi ga zaradi tega zmerjal in mu grozil, Sheika, ki je povedal, da česa takega ni doživel v vsej karieri, pa je zoper njega vložil tožbo. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 25
  • urke 09:13 17.maj 2020.

    In vi naklonsky in ostali podobni kako napako naj bi zagresil zato ker je v prvi vrsti clovek ki je na najboljsi nacin pokazal da si zasluzi spostovanje!!!Se enkrat VSI TAKSNI JAVNI USLUZBENCI VSAKA VAM CAST DA DELO OPRAVLJATE S ...prikaži več SRCEM NA NAJBOLJSI MOZNI NACIN PROFESIJONALNO DA NE DELATE RAZLIK IN DA VEDNO REAGIRATE PO ZDRAVI PAMETI

  • urke 09:06 17.maj 2020.

    Nadaljujem ki sedaj pljuvate po njem zoper vas vodil postopek! Boste pa spet pljuvali po njem ker ne bo politicno neodvisen (ne bo uposteval vase pripadnosti stranki) boste pa spet pljuvali po njem zakaj ni na vasi strani tako da ...prikaži več razcistite pri sebi in pustite da GOSPOD POLICIST opravlja svoje delo s srcem in v dobro vseh brez razlik kar je konec koncev tudi njegova prisega ko se je odlocil za ta poklic! Vsi ko znate pljuvati po postenih ljudeh razcistite prvo pri sebi GOSPODU POLICISTU PA HVALA

  • urke 09:01 17.maj 2020.

    Vsi ki zdaj komentirate ubogega policista, ki je ravnal nadvse clovesko in razumno in odlocno podporam vse taksne javne usluzbence, ki imajo zdrav razum in vedo da se na cloveski nacin veliko dlje pride kot pa s silo in ignoranco! ...prikaži več! Vsi tisti ki sedaj pljuvate po ubogem policisto ki je prav tako clovek,moz,oce,sin...ces da bi moral biti na protestih nepristranski.Boste GOSPODA POLICISTA (namerno povdarjeno) ker je GOSPOD to je dokazal za razliko od drugih ki pljuvate po njem!...