Slovenija
29 ogledov

Zaostrena stavka do nedelje

Policisti Sinidkat policistov Slovenije
Policijski sindikat Slovenije (PSS) bo z zaostreno stavko nadaljeval predvidoma do nedelje, kasneje pa bodo stavkovne aktivnosti potekale, kot so pred zaostritvijo stavke, je pojasnil predsednik PSS Radivoj Uroševič. Sindikat namreč stavka od 10. januarja letos, s pogajanji pa nadaljujejo prihodnji teden.

Sindikat se poleg skupnih pogajanj vlade in sindikatov javnega sektorja pogaja še ločeno z ministrom za notranje zadeve in javno upravo Gregorjem Virantom. V ponedeljek se bodo tako udeležili pogajanj med vlado in sindikati, v sredo pa so po Uroševičevih besedah predvidena pogajanja z vrhom policije in notranjega ministrstva. "Danes teden bodo zadeve kaj bolj jasne," je tako dejal Radivoj Uroševič.

Sam sicer v prihodnje ne izključuje zaostritve stavke, morda z ukrepi, "ki ne bodo posegali v pravice državljanov". A kot dodaja, je to stvar stavkovnega odbora, ki o tem še ni govoril.

Uroševič je sicer prejšnji teden napovedal, da bodo aktivnosti prilagajali glede na dinamiko in uspešnost pogajanj.

Komentarjev 1
  • murderone 18:20 03.maj 2013.

    Vi kar stavkajte! Meni so že dvakrat vlomili v hišo! Nič hudega nabavil sem 200 kg KAN -a dušikovo kislino , destilirano vodo etc ... Postopek je že dolg znan tako kot vlomilci samo ,da jih bom tokrat raztrosil ...prikaži več po vesolju! Kar se pa vlomov tiče so pa naši policisti pravi eksperti pri pridobivanju podatkov in dokazov ! Amebe jebejo pa razturajo proti njim!Stročji fižol jih je pa že zdavnaj prekašal!!!Žalostno ampak resnično!