Slovenija
27 ogledov

Zaparkirano!

Zaparkirana intervencijska pot Suzana Kos
Intervencijska pot. Na krožišču v Piranu jo tudi zaparkirajo. Kje so redarji?

Tartinijev trg. “V Piranu imamo novo parkirišče, omislili so si ga kar na začasnem krožišču na Tartinijevem trgu, in to kar na intervencijski poti,” opozarja bralec. Fotografija to potrjuje. Plastično krožišče je bilo v začetku meseca sicer postavljeno za zagotovitev večje pretočnosti prometa in sprostitve nujne intervencijske poti, ki je bila večkrat ovirana zaradi prometnih zamaškov pred Tartinijevim trgom, so pojasnili na občini.

Zlorabe ni?
Prejšnjo sredo je v mestu zaživel tudi tako imenovani valet parkirni servis, ki ima prav na krožišču tudi sprejemno točko. “Morda so ti avtomobili na intervencijski poti postavljeni le za kratek čas, dokler jih servis ne odpelje v garažno hišo? Prepričan sem, da je redarska služba z ustreznim nadzorom zagotovila, da se krožišče ne zlorablja,” fotografijo komentira podžupan Gašpar Gašpar Mišič, pooblaščen za urejanje prometa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.