Slovenija
27 ogledov

Zapeljite se v novo sezono kampiranja!

Žurnal pony Freedom center
Freedom kamping vasica s premierno predstavljenim novim PONYjem bo v Citycentru gostovala med 2. in 10. februarjem.

Na ogled bodo najbolj priljubljene med brakicami, Camp-let šotorske prikolice, pa tudi počitniške prikolice ter ostalo kakovostno kamping pohištvo. Premierno bo predstavljen tudi legendarni PONY znamke ROG, ki se vrača v velikem slogu! Zato še posebej vabljeni v petek, 3. februarja, med 17. in 19. uro, ko bo dogajanje popestril tudi 6pack Čukur, ki bo med zbrane podelil lepe praktične nagrade. 

Komaj se je leto pričelo, pa se že napoveduje vroča sezona kampiranja! Ta namreč že dolgo ni več le v domeni poletnih dopustov, ampak se je trend zadnja leta premaknil k celoletnemu kampiranju. Tako ima tudi vse več slovenskih kampov svoja vrata odprta vse leto. Glede na to, da je kar polovica Slovencev kampistov, smo prepričani, da bodo kamping dnevi v Freedom vasici Citycentra Celje, ki jih že tradicionalno prireja celjsko podjetje Freedom Center, privabili marsikaterega kampista po duši.

Dogajanje v petek bo popestril polagalec rim 6pack Čukur, v novo kamping sezono pa se boste lahko zapeljali tudi z legendarnimi kolesi Pony, ki se predstavljajo v svoji izboljšani verziji! Le z malo sreče bo lahko vaša katera izmed lepih praktičnih nagrad: Kamp Menina podarja adrenalinska in vodna doživetja, profesionalno opremljeni lahko postanete z multifunkcijsko svetilko Led Lenser ali se razveselite katere izmed praktičnih nagrad Freedom Centra Celje. Se srečamo v Celju!

Freedom | Avtor: Freedom center Freedom center