Slovenija
230 ogledov

Zapore in obvozi po vsej Ljubljani

Trasa ljubljanskega maratona. www.ljubljanskimaraton.si
Maraton. Avtobusi po spremenjenih trasah.

Zaradi 16. Ljubljanskega maratona bo danes in jutri zaprtih veliko cest, avtobusi LPP pa bodo vozili po spremenjenih trasah. Ljubljanski policisti posebnih težav v prometu ne pričakujejo, pravi tiskovni predstavnik Vinko Stojnšek. Po njegovih besedah bodo imeli težave le tisti, ki ne bodo dovolj obveščeni o zaporah in obvozih.

Trg republike povsem zaprt

Med drugim bodo popolne zapore na Kongresnem trgu (do ponedeljka do 5. ure), parkirišču na Trgu republike (do jutri do polnoči) ter delu Šubičeve ulice (do jutri do polnoči) in Slovenske ceste (do jutri do 8. ure).

Popolne zapore bodo tudi na cestah, kjer potekajo trase šolskega teka (danes med 12.30 in 18.00), rekreativnega teka (jutri med 8. in 16. uro) ter polmaratona in maratona (start je jutri ob 10.30). Vse trase si lahko ogledate na spletni strani Mestne občine Ljubljana, kjer so objavljene tudi vse zapore in obvozi. Sicer pa bosta za promet zaprta še priključka s severne obvoznice, in sicer na izvozu Bežigrad (iz smeri Tomačevo in Šiška) in na uvozu Dravlje - Šiška (iz smeri Brdo).
Zaradi tekov bodo avtobusi vozili po spremenjenih trasah. Jutri od 8. do 16. ure ne bodo startali na linijah številka 3 in 3G iz smeri Litostroja, bodo pa zato dodatni avtobusi vozili po Celovški cesti do Hale Tivoli. Prav tako jih ne bo na liniji številka 6 iz smeri Črnuč; namesto teh bodo izredni avtobusi na trasi Savlje–Nove Stožice. Jutri od 8. do 16. ure ne bodo vozili niti avtobusi na liniji številka 14 iz smeri Savelj – nadomestili jih bodo z izrednimi avtobusi od Savelj do Vojkove ceste, kjer bo mogoč prestop na linijo 20.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.