Slovenija
19 ogledov

Zapori cest zaradi proslave

Udeleženci teka trojk bodo v soboto tekli na 12 in 28 kilometrov. (Foto: Boštjan Žurnal24 main
Redarji. V petek in soboto bodo varovali na prireditvah v mestu.

V soboto bo zaradi prireditve ob praznovanju 65. obletnice zmage in osvoboditve Ljubljane na Prešernovem trgu popolna zapora Slovenske ceste na delu od Gosposvetske ceste do Šubičeve ulice.

Zapora bo postavljena od 6. do 20. ure. Poleg tega bo zaprta tudi Vilharjeva cesta od Slovenske ceste do Železne ulice. Za avtobuse LPP na progah 1, 2, 3, 6, 8, 9, 11, 14, 19, 20 in 23 bo urejen obvoz po Bleiweisovi cesti.

Jutri in v soboto bodo udeležence Pohoda ob žici ter proslave varovali mestni redarji, med drugim tudi kolesarska patrulja. Pri teku trojk bodo za varnost skrbeli na Ciril Metodovem, Vodnikovem in Krekovem trgu, ob tem pa opozarjajo na pravilno parkiranje voznikov.

Z dvema pajkoma bodo namreč odstranjevali vozila, ki bodo ovirala prireditev. V soboto bo od 6.30 do 14.30 na sedežu mestnega redarstva tudi dežurni, ki bo sprejemal prijave in podajal informacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.