Slovenija
22 ogledov

Zaposleni so vedno bolj zaskrbljeni

Zaposleni niso zadovoljni z odgovori družbe 3lan. (Foto: mediaspeed) Žurnal24 main
Večer. Zaposleni so se sestali z direktorjem družbe 3lan.

“Podrobnosti pogodbe o nakupu bi bilo nekorektno razkrivati. Trenutno postopek nakupa poteka in v bistvu bo nekaj sredstev zagotovljenih iz kredita,” pravi Denis Čeh, direktor družbe 3lan, ki bo novi lastnik Večera, če bosta soglasji k nakupu dala varuh konkurence in kulturno ministrstvo. Čeh je s podjetjem, ki ima štiri zaposlene in na leto pridela 44 tisoč evrov dobička, kupil skoraj 80 odstotkov Večera za okrog 9,5 milijona evra. Obvezno bančno garancijo naj bi mu izdala ena od tujih bank.

Čeh se je včeraj sestal z vodstvom Večera in zaposlenimi, ki jih po predstavitvi družbe 3lan še bolj skrbi kot takrat, ko so izvedeli za prodajno sklenitev pogodbe. “Zdi se nam zelo korektno, da so stopili pred zaposlene – vendar odgovora na svoja konkretna vprašanja nismo dobili, zato nas skrbi, da Večer kupujejo slamnati kupci,” pravi Aljoša Peršak, predsednik aktiva novinarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.