Slovenija
79 ogledov

Zaprto zaradi razbitega stekla

potniška blagajna Jesenice
1/3
Bralka
Zaradi razbitega stekla je že peti dan zaprta potniška blagajna na železniški postaji Jesenice. Steklo naj bi bi bilo nameščeno najpozneje jutri.

Bralec nas je opozoril na zaprto potniško blagajno na železniški postaji Jesenice. Potniška blagajna, kjer lahko potniki kupujejo karte v predprodaji in naročajo rezervacije in karte za mednarodni promet, je namreč zaprta že od sobote, 19. novembra, od 8. ure zjutraj. "Najbližje prodajno mesto za te storitve je za prebivalce zgornje Gorenjske v Kranju ali Ljubljani. Sramota, da ne morejo zamenjati enega stekla v petih dneh. Očitno jim gre predobro, da bi se trudili za potnike in njihovo udobje," je zapisal razburjeni bralec.

Za pojasnilo smo se obrnili na Slovenske železnice. Kot so nam pojasnili, je blagajna trenutno še vedno zaprta. "Ker je na okencu blagajne nameščeno kaljeno steklo, seveda izdelano po meri, hitrejša menjava žal ni bila mogoča," so sporočili. Novo steklo naj bi namestili že danes oziroma najpozneje jutri. "Potnikom se opravičujemo in jih prosimo za razumevanje," so še zapisali in dodali, da so o dogodku obvestili tudi policijo.

Komentarjev 2
  • katty 14:36 05.december 2011.

    Jah ne vem no, zdi se mi, da to ni nek bav bav zamenjat eno navadno steklo. Tko da sploh ne vem kaj pravzaprav komplicirajo. Lahko bi se bistveno bolj potrudili za potnike.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:34 23.november 2011.

    Na SŽ še niso slišali za plexi steklo,no ja.še za marsikaj niso slišali na SŽ............