Slovenija
30 ogledov

Zaradi brezplačnih vstopnic posredovala policija

53 zlata lisica Anže Petkovšek
Med prebivalci mariborske mestne četrti Radvanje je zavrelo zaradi brezplačnih vstopnic za Zlato lisico.

Organizatorji tekme za Zlato lisico so za prebivalce Mestne četrti Radvanje namenili 500 brezplačnih vstopnic za ogled tekmovanja. Zapletlo se je, ker je zmanjkalo vstopnic za vse. Kot je za 24ur povedal Niko Kac, predsednik Sveta Mestne četrti Radvanje, je nezadovoljstvo prebivalcev občutila tajnica mestne četrti, ki je brezplačne vstopnice delila v prostorih mestne četrti. Ko so vstopnice pošle, je nezadovoljni občani niso spustili iz prostorov. Posredovati je morala celo policija, ki pa ni ugotovila kršitev javnega reda in miru.  

Kac se je ob tem vprašal, ali tudi tisti, ki živijo ob dvorani tabor dobijo brezplačne vstopnice zaradi hrupa, ki nastane tam ob koncertih. Brezplačne vstopnice za ogled Zlate lisice naj bi namreč bile neke vrste zahvala organizatorja tamkajšnjim prebivalcem zaradi gneče in hrupa, ki je na omenjenem območju v času prireditve. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.