Slovenija
541 ogledov

Zaradi Franje bo danes moten promet po Ljubljani in okolici

maraton franja Anže Petkovšek
Zaradi kolesarskega maratona Franja danes občasne popolne zapore številnih cest.

Zaradi kolesarske prireditve Maraton Franja bodo danes zapirali ceste na območju Ljubljane ter na relaciji Ljubljana-Brezovica-Vrhnika-Logatec-Idrija-Želin-Cerkno-Škofja Loka-Medvode-Vodice-Ljubljana(BTC).

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste bo danes v Kranju do 18. ure zaprta cesta Labore-Primskovo, med križiščema s cesto Staneta Žagarja in Cesto 1. maja, zaradi preplastitve vozišča. Obvoz je urejen po lokalnih cestah.

Danes med 8 in 21. uro velja splošna prepoved prometa za tovorna vozila nad 7,5 ton.

Izvoz Postojna na primorski avtocesti bo zaradi del zaprt predvidoma do 12. junija v obe smeri. Obvoz je preko Razdrtega ali Unca.

Priključek Vodice na gorenjski avtocesti iz Jesenic proti Ljubljani bo zaradi del zaprt predvidoma do 11. junija. Obvoz je preko Brnika in Šmartnega.

Priključek Ajdovščina na vipavski hitri cesti iz smeri Nanosa proti Novi Gorici bo zaradi del zaprt predvidoma do 12. junija. Obvoz preko Vipave in Sela.

Regionalna cesta Podtabor-Naklo je zaprta med Bistrico in avtocestnim priključkom Naklo zaradi udora vozišča. Obvoz je možen po avtocesti.

Komentarjev 6
  • jozicamurn 10:56 11.junij 2018.

    A na sliki je ta, ki je nezakonito koruptivno pridobil sredstva za izgradnjo teroristične celice v Ljubljani proti volji ljudstva?

  • miki1234 08:04 11.junij 2018.

    bravo za tole fotko... veliki športnik s svojo izklesano postavo ;)

  • matermila 16:25 10.junij 2018.

    Se smeji ko bi bil malo šašav.