Slovenija
11 ogledov

Zaradi gorečega vozila zaprta primorska hitra cesta

Izločanje vozil PIC
Zaradi odstranjevanja posledic gorečega tovornega vozila je zaprta primorska hitra cesta.

Zaradi odstranjevanja posledic gorečega tovornega vozila je primorska hitra cesta med Ajdovščino in Selom proti Vrtojbi/Italiji spet odprta. 

Na odseku hitre ceste Ajdovščina-Vrtojba kilometer pred izvozom Selo je popoldne gorelo tovorno vozilo, ki je prevažalo palete. Gasilci so požar, ki je uničil tovorno vozilo in poškodoval prikolico, pogasili.

Kot navaja Uprava RS za zaščito in reševanje, so vozniku tovornega vozila, ki se je nadihal dima, gasilci nudili prvo pomoč in ga predali reševalcem nujne medicinske pomoči Ajdovščina.

Prometno-informacijski center za državne ceste voznike še opozarja, da morajo pustiti med ustavljenima kolonama dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil.

Na Prometno- infomacijskem centru voznike opozarjajo, da morajo med  ustavljenima kolonama pustiti dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil. 

Gost promet z zastoji je tudi štajerski avtocesti med priključkoma Celje-zahod in Arja vas proti Ljubljani. Nastala je kilometrska kolona. 

 

dežurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • Nevtrino 21:06 28.julij 2015.

    "...Zaradi odstranjevanja posledic gorečega tovornega vozila..."-----Pisci pri zurnal24 ste geniji: vi naslovu, podnaslovu in v prvem stavku članka - isto besedilo. čestitam!

  • Avatar mike1968
    mike1968 17:43 28.julij 2015.

    Kot smo lahko v zadnjih dveh mesecih videli in brali po raznih časopisih in po internetnih novicah, Facebooku, Instagramu, Twiterju in po ostalih družabnih omrežjih, sta bila meseca Junij........NADALJEVANJE NA:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/138233/prometna-kultura-po-nase