Slovenija
15 ogledov

Zaradi hitrosti na streho

Žurnal24 main
Mladeniča je zaradi hitrosti odneslo s ceste; njegova vrstnika pa sta pod vplivom alkohola nadlegovala goste v igralnici. V enem dnevu so policisti dvakrat posredovali zaradi nasilja v družini.

Hitrost je včeraj v Rožni Dolini odnesla mladega voznika s ceste. Ko je namreč 19-letnik pripeljal po šempetrski obvoznici in želel krožišče zapustiti v smeri Nove Gorice, ga je zaradi prevelike hitrosti zaneslo izven vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo na streho. 19-letnik in 20-letni sopotnik sta jo odnesla brez poškodb.

Dva primera nasilja
Včeraj so sicer novogoriški policisti obravnavali tudi kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Moškemu iz okolice Branika, ki se je znesel nad ženo, so izdali plačilni nalog zaradi kršitev določil 6. člena zakona o varstvu javnega reda in miru.

Nasilje v družini so obravnavali tudi v okolici Šempetra pri Gorici, kjer se je 40-letni mož s pestmi spravil nad svojo ženo. Moškega bodo kazensko ovadili.

V igralnici nadlegovala goste
Danes ponoči so posredovali v eni izmed igralnic v Novi Gorici. "Dva gosta, stara 26 in 22 let, ki sta kazala očitne znake alkoholiziranosti, sta v igralnici nadlegovala tamkajšnje goste, nato pa sta se nedostojno vedla še do varnostnikov, ki so ju na tovrstno nedostojno početje opozorili," so zapisali na policiji in dodali, da so obema kršiteljema izdali plačilni nalog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.