Slovenija
808 ogledov

Zaradi nesreče dolg zastoj na štajerski avtocesti

Zastoji na obvoznici Žurnal24 main
Na štajerski avtocesti je prišlo do prometne nesreče.

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila na štajerski avtocesti pri kraju Blagovica v smeri Maribora. Udeležena so štiri vozila, tri osebe naj bi bile lažje poškodovane.

Trenutno je zaprt prehitevalni pas, zaradi česar nastajajo zastoji. Voznikom osebnih vozil svetujemo, da avtocesto zapustijo na izvozu Lukovica in pot nadaljujejo po regionalni cesti, so sporočili s policije. 

Na štajerski avtocesti so pred Blagovico proti Mariboru ob umaknili posledice prometne nesreče. Ostaja zastoj, približno 4 kilometre, je ob 17.25 poročal prometnoinformacijski portal. Slabo uro pred tem je bil zastoj dolg sedem kilometrov. 

Prometna nesreča v predoru

Zaradi prometne nesreče je na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Dramljami, v predoru Pletovarje, proti Ljubljani zaprt vozni pas. 

Zaradi prometne nesreče je na podravski avtocesti je pred koncem avtoceste pri Podlehniku proti Gruškovju oviran promet.

Promet močno oviran tudi na Lavrici

Prometna nesreča se je zgodila tudi na cesti Ljubljana - Škofljica, promet je zaradi prometne nesreče močno oviran na Lavrici. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.