Slovenija
9502 ogledov

Zaradi nesreče na avtocesti skoraj 20 km kolone

Štajerka PIC (cestna kamera)
Če se odpravljate na pot, nujno preverite prometne informacije.

Prometni informacijski center je poročal o sedemnajstkilometrski koloni na štajerski avtocesti med cestninsko postajo Tepanje in priključkom Slovenska Bistrica - jug proti Mariboru, kjer promet zaradi nesreče poteka samo po enem pasu. Kolona se je sicer skrajšala in trenutno znaša okoli osmih kilometrov.

Zaradi varnosti zapirajo predora Pletovarje in Golo Rebro. Potovalni čas se podaljša za dobre pol ure. Vozniki osebnih vozil se lahko preusmerijo na regionalno cesto Celje center - Vojnik - Slovenske Konjice - Slovenska Bistrica, kjer pa tudi že nastajajo zastoji.

Cesta Izola - Portorož zaprta

Cesta Izola - Portorož je pri Strunjanu zaprta, obvoz za osebna vozila je po lokalnih cestah.

Promet poteka izmenično enosmerno na cesti Selo - Ajševica - Vogrsko, pri Ajševici. Na cesti Nova vas - Sodražica je pri Žimaricah promet urejen izmenično enosmerno. Na cesti Moste - Brnik je pri Lahovčah oviran promet.

Povečan promet na obvoznicah

Oviran promet je na severni ljubljanski obvoznici na razcepu Koseze iz smeri Podutika proti Brdu.

Promet je zaradi popoldanske konice povečan na obvoznicah in mestnih vpadnicah.

Povečan promet v smeri Planice

Na cestah proti Planici bo konec tega tedna, predvsem v soboto, zaradi športne prireditve močno povečan promet. Več na spletni strani planica.si.

Dela na dolenjki in primorki

Zaradi del je oviran promet na dolenjski avtocesti med priključkoma Dobruška vas in Drnovo, kjer promet poteka po eni polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je počivališče Zaloke proti Obrežju. V začetku aprila bodo zaprli priključek Smednik proti Obrežju, Hrvaški.

Na primorski avtocesti so med Postojno in Uncem, na viaduktu Ravbarkomanda, s pripravljalnimi deli začeli danes. "Promet bo oviran do nedelje popoldne, ko bo promet stekel po eni polovici avtoceste dvosmerno," navajajo pri PIC-u.

Na cesti Žirovnica - Begunje je pri Rodinah popolna zapora.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.