Slovenija
1371 ogledov

Zaradi objave ministrstva naval na testiranje

Covid-19, Slovenija, testiranje epa
Ministrstvo je spremenilo navodila za testiranje. Spet naj bi testirali vse s simptomi.

"Zaradi objav Ministrstva za zdravje, da bodo ponovno testirani vsi pacienti pri katerih obstaja sum na okužbo z novim koronavirusom, v Urgentni center Celje danes v velikem številu prihajajo pacienti, ki ne potrebujejo nujne medicinske pomoči, zahtevajo pa izvedbo testa," so sporočili s Splošne bolnišnice Celje.

‼️UCC obravnava le paciente s covid-19, ki potrebujejo nujno medicinsko pomoč‼️ Zaradi objav Ministrstva za zdravje, da...

Objavil/a Splošna bolnišnica Celje dne Sobota, 07. november 2020

Vse prebivalce Celja in okolice, ki imajo izbranega osebnega zdravnika v ZD Celje zato ponovno obveščajo, da Splošna bolnišnica Celje ni več vstopna točka za testiranje na novi koronavirus. Vstopna točka za testiranje je ZD Celje, zato jih prosijo, da se za testiranje dogovorijo s svojim osebnim izbranim zdravnikom in ga opravijo v zdravstvenem domu.

Covid-19, UKC Ljubljana Covid-19 Slovenija Novi podatki: Najbolj črn dan od začetka epidemije

"V Urgentnem centru Celje te dni obravnavamo največje število pacientov, ki potrebujejo nujno medicinsko pomoč zaradi okužbe s COVID-19 do zdaj in smo na robu svojih zmogljivosti, zato na vse naslavljamo prošnjo, naj v Urgentnem centru Celje pomoč poiščejo le tisti pacienti z okužbo ali s sumom na okužbo z novim koronavirusom, ki potrebujejo nujno medicinsko pomoč," poudarjajo pri SB Celje. "Vse prosimo za razumevanje in upoštevanje tega navodila."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2