Slovenija
5738 ogledov

Zaprta avtocesta, zastoj dolg že osem kilometrov

Prometna nesreča na primorski avtocesti
1/2
A. Š.
Avtocesta je zaprta med Postojno in Razdrtim.

Zaradi prometne nesreče je zaprta primorska avtocesta med priključkoma Postojna in Razdrto. Nastal je daljši zastoj, ki nekaj pred deseto uro sega do počivališča Ravbarkomanda in je dolg približno osem kilometrov. Obvoz je možen po vzporedni regionalni cesti Postojna - Razdrto, a je zastoj tudi na vzporedni cesti. Za osebna vozila priporočajo že izvoz Unec. Potovalni čas se podaljša za več kot uro. 

Ena oseba je umrla

"En avto je hudo razbit," nam je sporočila bralka, ki je potovala v drugo smer in nam je poslala fotografijo. Kasneje se je izkazalo, da je en človek v nesreči umrl.

V prometni nesreči na primorski avtocesti med priključkoma Postojna in Razdrto proti Kopru je bilo po prvih podatkih policije udeleženih pet vozil, med njimi en avtobus. Ena oseba je umrla, so za STA pojasnili na Policijski upravi Koper. Portal uprave za zaščito in reševanje poroča, da je bilo ob nesreči potrebno tehnično reševanje.

Verižno trčila štiri vozila

Prometna nesreča se je ob 7.38 zgodila tudi v smeri proti Ljubljani. Med Logatcem in Vrhnikoso verižno trčila štiri osebna vozila in obstala na prehitevalnem pasu. Gasilci PGD Dolnji Logatec so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na enem vozilu, umaknili vozila na odstavni pas, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in pomagali delavcem DARS pri čiščenju cestišča. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.