Slovenija
792 ogledov

Zaradi prometne nesreče zaprta primorska avtocesta

Zastoji na primorski avtocesti. Bralka
Na primorski avtocesti promet pred počivališčem Ravbarkomanda proti Kopru poteka samo po enem pasu.

Na primorski avtocesti  pred počivališčem Ravbarkomanda proti Kopru zaradi prometne nesreče nastajajo daljši, sedem kilometrov dolgi zastoji.

S koprske policijske uprave so sporočili, da se je nesreča zgodila nekaj po dvanajsti uri in sicer sto metrov pred počivališčem Ravbarkomanda v smeri Kopra: "Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 28-letni državljan Slovenije s kombijem zapeljal na odstavni pas in trčil v tovorni avtomobil romunskih registrskih številk, ki je bil zaradi okvare naložen na avtovleko. Avtovleka je bila pravilno označena in zavarovana," je pojasnil Dimitrij Marušič s PU Koper in dodal, da so poškodovanega voznika odpeljali v ljubljanski klinični center. 

Zaradi prometne nesreče je nastala daljša kolona vozil. Policisti voznikom svetujejo, da upoštevajo navodila in priporočila DARS-a.

Na darsovi spletni strani so ob tem zapisali, da se potovalni čas podaljša za približno 1 uro in pol. Za osebna vozila priporočajo obvoz po cesti Logatec - Planina - Postojna.

Zatoji na ljubljanski obvoznici

Na severni ljubljanski obvoznici potekajo obnovitvena dela. Promet med Tomačevim in Celovško cesto poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri. Zaprta sta priključka Savlje v obe smeri ter uvoz industrijska cona Šiška proti Kosezam. Promet za tovorna vozila nad 7,5 tone med Štajersko in Primorsko in obratno je preusmerjen na vzhodno in južno ljubljansko obvoznico.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Lavdan 14:36 20.julij 2016.

    Pri nas je ustavljanje na odstavnem pasu smrtno nevarno,tudi če ovto takoj označiš. Vozniki, predvsem kamionarji opletajo sem in tja in vozijo v prekratki medsebojni razdalji, da sploh ne vidijo kaj se pred njimi dogaja.