Slovenija
2533 ogledov

Zaradi snega več nesreč, zaprta avtocesta

Štajerka (počivališče Zima) PIC
Pričakujte nevšečnosti v prometu, daljše potovalne čase in izločanje tovornih vozil.

Zaradi prometne nesreče je po podatkih prometno-infomracijskega centra zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Celje centrom in Celjem zahod proti Ljubljani. 

Na štajerski avtocesti pred priključkom Žalec proti Ljubljani je zaradi prometne nesreče oviran promet.

Med počivališčem Tepanje in priključkom Slovenske Konjice proti Ljubljani je po podatkih PIC-a zaprt vozni pas, nastaja zastoj. Pred razcepom Slivnica proti Mariboru je oviran promet.

Prav tako je zaradi prometne nesreče oviran promet na mariborski vzhodni obvoznicami med Maribor centrom in počivališčem Maribor vzhod proti Šentilju.

Na Primorski zaprt vozni pas

Na primorski avtocesti  je pred priključkom Divača zaprt vozni pas proti Ljubljani. Med Senožečami in razcepom Nanos proti Ljubljani je promet oviran na odstavnem pasu.

Črni vrh/Col | Avtor: PIC PIC

Pozor, poledica!

Sneg se je oprijel cestišč, ponekod na primorskem je med Uncem in  Kozino je možna poledica, zato lahko danes pričakujemo nevšečnosti v prometu, daljše potovalne čase in izločanje tovornih vozil. 

Jutranja prometna konica je promet zgoščen v smeri večjih mest in na mestnih obvoznicah.

Prepoved prometa

Zaradi zimskih razmer je prepovedan promet za vsa tovorna vozila na cestah Novo mesto - Metlika ter Škofljica - Rašica - Žlebič.

Godovič (Zala) | Avtor: PIC PIC

Prav tako je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike na hrvaški strani mejnih prehodov Petrina, Babno Polje, Metlika in Vinica ter na cestah Spodnja Idrija - Godovič, Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič.

Čez Ljubelj obvezne verige

Zaprta je cesta Zgornji Čačič - Osilnica za ves promet, na prelazu Ljubelj so na avstrijski strani obvezne verige.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar čavez
    čavez 08:53 06.marec 2018.

    ... pazi zdaj ... ABS... ESP... ASR ... EDC ... ETC ... ASD ... ETS ... (bemti boga, ne veš ali so to politične stranke ali koji ku*ac?) ... firm zimskih gum, da jih bog našteti ne more. Vse testirane, ...prikaži več testi na razpolago. Kljub vsemu, pade 20 cm snega … temperatura -2 … portali in mediji pa takoj "Kolaps na cestah!" Panika. Hitrost na cestah okoli 20km/h. Noro, samomorilsko. *

  • Avatar čavez
    čavez 08:50 06.marec 2018.

    Panika v Sloveniji ob vsakem sneženju? To je zapis, ki si ga morate prebrati!* In česa so se dotaknili v zapisu? Snega na cesti, ki ob vsakem sneženju vedno znova povzroči paniko med vozniki. V nadaljevanju predstavljamo zapis: *Leto 2018 ...prikaži več*Leto 2018 in sneg na cesti:* Stotine znamk avtomobilov na cesti. Vsi polni razno razne opreme ... zračne vreče ... gretje zadnje šipe ... ogrevana vzvratna ogledala ... gretje sedežev ... in pozor, kratice opreme ki jo večina avtomobilov ima ... pazi zdaj .