Slovenija
1 ogledov

Zaradi strele moteno delovanje zapornic

zastoj na dolenjski avtocesti Bralka Žurnala24
Promet je povečan iz smeri Primorske in Gorenjske proti Ljubljani, zaradi strele pa opozarjajo na moteno delovanje zapornic na nekaterih železniških prehodih Ljubljana - Borovnica.

Na nekaterih železniških prehodih na relaciji Ljubljana - Borovnica je zaradi udara strel prišlo do motenj v delovanju zapornic.

Danes, ob koncu praznikov, na slovenskih cestah iz smeri Primorske in Gorenjske proti Ljubljani na Prometno-informacijskem centru (PIC) beležijo povečan promet. Zaradi prometne nesreče je bil na dolenjski avtocesti pred priključkom Grosuplje v smeri Ljubljane zaprt prehitevalni pas, o čemer pa več ne poročajo.

Pred priključkom Pince oviran promet

Že pred dnevi so opozarjali na zastoje na mejnih prehodih s Hrvaško pri vstopu v Slovenijo, najbolj na mejnih prehodih Dragonja in Sečovlje, trenutno pa zastojev ni zaslediti. Trenutno je na pomurski avtocesti pred priključkom Pince v smeri Maribora zaradi povečanega števila tovornih vozil oviran promet.

Promet lahko spremljate na naši spletni strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.