Slovenija
22 ogledov

Zaradi zavrnitve porezal prostitutko

52-letnica bo od obtoženca zahtevala odškodnino. Kakšno, še ne ve, znesek pa bo Žurnal24 main
26-letnik je decembra lani zaradi žalitve, da "ima majhnega", porezal starejšo prostitutko. "Ko sem potegnil nož, se mi je naredil en tak črn film," se je zagovarjal na sodišču.

"Iskreno obžalujem svoje dejanje. Nisem človek, ki bi komu hotel kaj žalega. Ne vem, kaj mi je bilo takrat. Bil je trenutek neprištevnosti, nisem se zavedal svojega ravnanja – ko sem potegnil nož, se mi je naredil en tak črn film ..." se je po poročanju Dnevnika na sodišču opravičeval 26-letnik, ki je 13. decembra lani v stanovanju, kjer se je prodajala, z nožem napadel in porezal 52-letno prostitutko.

Jure M. pravi, da ima duševne težave, ki so se tisti čas stopnjevale, k prostitutki pa se je namenil zato, ker je od nje želel opravičilo. Enkrat poleti jo je namreč že obiskal in rekla mu je, da "ima majhnega, da ne zna in da zaudarja". Ženska je na sodišču kaj takega odločno zanikala. "Zagotovo nisem še nikomur rekla kaj glede dolžine, saj so moški na to zelo občutljivi," je zagotovila. Tudi glede nesnage se ni strinjala. "Pri meni se vsaka stranka prej oprha. V nasprotnem primeru ji spolnih storitev ne nudim," je razložila.

"Vse je bilo krvavo"
"Vrgel me je na posteljo in začutila sem pekočo bolečino na vratu,"
trenutek napada opiše prostitutka. Nato jo je še boksnil v rebra in glavo, jo ugriznil v podlaket ter ji blazini tiščal čez obraz, ob tem pa spraševal, ali še diha. Ker je kričala, je grozil, naj neha, sicer se bo še slabše končalo. Ko je pobegnil, je takoj poklicala policijo. Vse je bilo krvavo in bala se je, da bo izkrvavela. Za vedno sta ji ostali brazgotini na vratu in roki, zaradi poškodovanega prsta še vedno obiskuje fizioterapijo, še poroča Dnevnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.