Slovenija
43 ogledov

Zasegli 18 sadik in kilogram posušene marihuane

Marihuana Žurnal24 main
Policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice so pri Straži ustavili 20-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ljubljane. Vozniku in 20-letnemu so potniku odvzeli prostost in ju pridržali. Zasegli so tudi osebni avtomobil.

Policisti so pridobili odredbo pristojnega sodišča, opravili preiskavo vozila in hišno preiskavo na naslovu bivanja osumljencev v okolici Straže. V vozilu so našli in zasegli 18 rastlin prepovedane konoplje, pripomočke za gojenje konoplje in posušene rastlinske delce konoplje.

Marihuana | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Med hišno preiskavo so našli in zasegli še okoli kilogram posušenih rastlinskih delcev, opremo za gojenje prepovedane konoplje in pripomočke za uživanje prepovedane droge. 

Osumljenca so privedli k preiskovalnemu sodniku s kazensko ovadbo zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Preiskovalni sodnik je za oba osumljenca odredil hišni pripor.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar praufo
    praufo 11:59 15.maj 2015.

    Do kdaj bo še trajalo ? Policaje razumem, ker so v službi butastih in zastarelih zakonov, ne razumem pa novinarjev, ki tole objavijo. Je res smisel objavit takšen članek ? Se vam ne zdi, da je to dolgočasna in skrajno ...prikaži več brezvezna vsebina. Ve se, da črni trg cveti in še bolj bo. Krminal, pravi kriminal, narašča, prevsem tatvine. O tem bi blo zanimivo pisat. Ropajo se cele vasi, serijsko. Vi se pa ukvarjate z eno rastlino ...

  • mph 11:21 15.maj 2015.

    Vedno bolj in bolj mi gre na bruhanje s čem se ta butasta država ukvarja. In noro je, da je marihuana (ki je - mimogrede - NIKOLI nisem konzumiral v nobeni obliki, ki vsebuje THC, redno pa navadno olje, oluščeno, ...prikaži več ...) v isti skupini kot heroin, ko bi morala biti v skrajnem primeru kjer so legalno dovoljene cigarete in alkohol, s tem, da ima ogromno zdravju koristnih lastnosti. In vsa ta energija policije, denar, ... bi bistveno bolje raje porabili kje drugje, za preganjanje heroinskih navez, še raje pa za korumpirane politike spravit pred sodišče.

  • kontrahan 11:17 15.maj 2015.

    Jao kaka kriminalca. Takoj zapret na zaprti oddelek. Najmanj 10 let. Svašta.